2004-BEN ALAPÍTOTT EGÉSZSÉGÜGYI TERMÉKEKET FORGALMAZÓ HAZAI TULAJDONÚ KERESKEDELMI KFT.


Lábápolás felsőfokon – Carnation

Teljes körű lábápolási, a láb egészségével, kozmetikájával, kényelmével kapcsolatos termékcsalád patikákban, drogériákban és más egészségügyi szakboltokban való forgalmazása. Gyártó a 140 éves múlttal rendelkező Cuxson Gerrard angol cég, amely a lábápolási termék-technológiák kiemelt K+F képviselője.

Alkalmazza a legkorszerűbb – Hapla&Zopla – párnázási és hatékony bőrre való ragasztási technikákat, de a saját gyártású ásványi olajtartalmú ’Chiroform’ polymer-gel technológiát is a legszélesebb lábujjpárnázó termékcsalád kínálatával. Kiemelt, vezető termék a világszerte ismert ’Corn-Caps’ rendkívül hatékony és gyors tyúkszem eltávolító tapasz.













GalaktivBio szúnyog-, és kullancsriasztó vegyszermentes pumpás aerosolok

Kizárólag természetes anyagokból, a svájci/osztrák Fulltec GmbH licence alapján mindenfajta szintetikus vegyszertől mentesen Magyarországon gyártott biocid riasztószerek.

Fő hatóanyaguk a Fullagreen MPC 50 Pre-Mix (eukaliptusz citriodora oil), de más növényi olajok is emelik a készítmények hatás-, és esztétikai értékét. Veszélytelensége révén kisbabák és terhes anyák bőrén is kockázatmentesen alkalmazható.

GalaktivBio kullancs szunyog







GalaktivBio bolha és kullancsriasztó oldat házi kedvencek, kutyák, cicák kezelésére

Környezetbarát, szintetikus vegyszerektől mentes biocid készítmény. Szétterül az állat testén és elriasztja a kínzó parazitákat. Szintén a svájci/osztrák Fulltec technológiája alapján készül.

GalaktivBio kullancs bolha kisállat











Go to top